Wat is insane workout?

NIEUW: Insane Workout.

Insane Workout is een high-intensity interval training van 45 minuten gevolgd door 15 min buikspieren en een rustige cooling down/stretch Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! . Met de coach die samen met jou op de workout vloer mee traint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

Er zijn 3 insane workouts:

Strenght: daarbij train je met een halter, gewichtsschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint
Plyo: Dit is een workout waarbij je je conditie kunt verbeteren. Ontworpen om je te laten presteren als een atleet. Tijdens de workout gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en multidimensionale conditietraining. Verbeter je algehele atletische prestaties met kracht, behendigheid, snelheid en power.
Cardio: is een interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zonder gebruik van materialen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen.

In deze full-body workout wordt je niet alleen super fit, maar heb je ook nog eens een maximale vet verbranding.

We zullen deze les op donderdag 19.30uur ipv de BBB gaan geven en hebben een try out tot halverwege januari 2020

  • Hoge intensiteit interval training
  • full-body workout
  • Verbeter je kracht
  • Verbeter je conditie
  • Maximale vet verbranding
Neem een gratis proefles

Onze trainers