Werk aan je persoonlijke doelen

Werk aan een gezonde levensstijl bij Share-Fit. Onze trainer staat klaar om samen met jouw aan je persoonlijke doelen te werken.

 

Samen met onze personal trainers ga je aan de slag met de speciaal voor jouw gemaakte trainingsschema’s. Elke week gaan we aan de slag om alles uit de training te halen om steeds een stapje dichter bij je doel te komen.

Het is daarnaast ook van belang om te werken aan een gezond voedingspatroon. Elke week wordt je voortgang bijgehouden. Aan de hand van de weeg en meet gegevens wordt er elke week een persoonlijk voedingsplan samengesteld waarmee je meteen aan de slag kunt. Ook kun je altijd bij onze trainers terecht voor voedingsadvies, tips en tricks. Wat nu als je uit eten gaat? We hebben altijd een ideale oplossing.

 

Doelen

Of je nu wilt afvallen, een gespierder lichaam wilt, conditie wilt verbeteren of je kracht wilt vergroten. Samen gaan we er alles aan doen om jouw persoonlijke doel realistisch te maken.

 

Pakketten

We bieden verschillende pakketten aan. Zo hebben we trajecten van 8 weken, 16 weken en 24 weken.

Ieder pakket bestaat uit een intake, anamnese, persoonlijk trainingsplan, voedingsadvies, persoonlijk voedingsplan, 1 op 1 training(en), tussentijdse weeg en meet momenten, Share-Fit app (PRO) en evaluatie traject.

 

Wil jij die stok achter de deur? Persoonlijk begeleid worden en werken aan je persoonlijke doel?

 

Maak snel kennis met onze personal trainer Jari en vraag een vrijblijvend informatie gesprek aan.

 

*Dit programma zit niet inbegrepen bij onze abonnementen

Voordelen

·         Doelgerichte training en coaching

·         Motiverende coaching

·         Persoonlijk trainingsschema

·         Persoonlijk voedingsschema

·         Werken aan een gezonde levenstijl

·         Resultaat

Vraag vrijblijvend informatie gesprek aan