Sylvia Samson

info@share-fit.nl

Mijn naam is Sylvia Samson.

 

Ik geef de Zumba bij Share Fit.

 

Op 11 jarige leeftijd ben ik begonnen met vechtsporten en behaalde de zwarte band, erg gemotiveerd en passie vol stortte ik mijn hart in de sport, het podium werd mijn thuis voor evenementen in vecht demonstraties en lessen aan kinderen in binnen en buitenland. Na schooltijden ging ik voor de souplesse naar Amsterdam bij Barry Stevens in zijn dans studio’s dansen en heb daar veel uren doorgebracht…al gauw stond ik in de shows van Linda de Mol en Hennie Huisman op t.v.

Mijn andere grote passie is zingen en dat begon zodra ik kon praten dat ging dag in dag uit door. Je kan mij daarom ook veelvuldig terugvinden op You Tube. Een hele race aan ervaring brengt mij ten aller tijden weer terug daar waar het begint in jezelf geloven en blijven werken aan een gezonde toekomst en vooral zorgzaam met je lijf om gaan.

 

Na 35 jaar optredens en lessen geven beleef ik nog steeds zo veel plezier aan deze Zumba les. Ik ben een creatieve alles doener op gebied van dans, zang, tekenenen en bewust omgaan met lichaam en geest… ik hoop altijd iemand in mijn les te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Ik geef niet op de traditionele manier les, ik gebruik moderne danstechnieken in combinatie met heerlijke swingende dansstijlen zoals salsa, merengue, reggaeton, pop en zelfs een Afrikaanse dans met een vleugje street-dance hier en daar. De nummers waarop we bewegen zijn zo aangepast dat iedereen mee kan doen. Je komt altijd met een lach de les weer uit alsof je net even een uurtje op vakantie bent geweest. Zumba is een pittige work-out die iedereen kan volgen van jong naar oud.

 

Voor iedereen die het leuk vindt om te bewegen op heerlijke muziek of voor diegene die juist bewuster wil worden van haar/zijn lichaam is van harte welkom bij mij in de les. Tot snel!

Lessen